NED    FRA    ENG    DEU
 

NCD Law is gevestigd in Antwerpen, bekend om haven, diamant en mode. Het kantoor verleent advies en verdedigt de belangen van haar cliënten zowel voor de rechtbanken als aan de onderhandelingstafel.

NCD Law richt zich tot ondernemingen, (semi) openbare instellingen en particulieren.

Naast de behartiging van vooral belangen van Belgische ondernemingen en particulieren, heeft het kantoor een sterke internationale inslag en is lid van diverse nationale en internationale  verenigingen. Zo is zij lid van EUROJURIS, een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren verspeid over 40 landen, hetgeen haar in staat stelt om  grensoverschrijdende problemen op te lossen via betrouwbare correspondenten. NCD Law is tevens lid van PEOPIL, een internationale vereniging van advocaten actief op het gebied van letselschade. Tenslotte is het kantoor ook lid van BMM, de Benelux Vereniging van Merken en Modellenrecht, en van AIPPI, de internationale vereniging voor de bescherming van de intellectuele eigendom.

Het kantoor behandelt zaken in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

NCD Law wil een betrouwbare partner zijn van haar cliënten en tracht ten allen tijde pragmatisch en kostenefficiënt te zijn, maar krachtdadig wanneer het moet. Kortom, dichtbij de cliënt.

webdesign
 
Law Firm Antwerp Belgium